ÖPPETTIDER

Vardagar 10:00-18:00
Lördag 10:00-14:00

Vi som jobbar på Kompassrosen Tanum

Epp Torberntsson

Ägare och Florist med ursprung från Estland. En positiv tjej som älskar sitt jobb. Håller i trådarna i båda butiker och är också mamma till två killar Joel och David. Epp har jobbat som florist i Estland, New York och de senaste 18 åren i Sverige.

Madeleine Hallström

Även kallad Madde, började hos oss sommaren 2018. Hon har lång erfarenhet från både blomsterbranschen och mycket annat spännande som hon har haft för sig i livet.  Blommor och hundar är hennes passion! Även resande till varma länder kan nog medräknas där. Hon är pratsam och glad och en mästare på att göra vackra bordsdekorationer.

Isabell Östedt

Isabell började sin bana hos oss som praktikant när hon bestämde sig att läsa till florist. Vilket bra val hon gjorde, för det här yrket passar henne som handen i handsken. Med ett lyckat läsår bakom sig så är hon vår senaste tillskott i personalstyrkan. Hjälpsam, glad och ambitiös tjej från trakten. Familjen består av en liten dotter och make som är egenföretagare.

Helen Norrman

Tjejen från Tanumstrakten som jobbar måndagar och torsdagar i regel då behovet är som störst! Hon ser till att våra krukväxter blir vattnade och hjälper till med allt som behövs. Hon älskar den sociala biten av vårt jobb, alltså kundkontakten och också umgänget med oss arbetskamrater. Hon har härlig humor och vi är avundsjuka på hennes fina lockar och bekantskap i trakterna.

Michael Torberntsson

Ägare och ekonom. Michael ser till att affärerna går bra och tar hand om det administrativa. Han ser också till att alla bud på jul blir utkörda.

Extrapersonal. På sommartid behöver vi också extrapersonal. Då ser vi alltid till att vi har duktiga florister som kan ta väl hand om alla kunder.

Här nedan finns det ett urval av bilder som är tagna i butiken. Låt er inspireras!

Hitta till Kompassrosen i Tanum