ÖPPETTIDER

Vardagar 10:00-18:00
Lördag 10:00-14:00

Vi som jobbar på Kompassrosen Grebbestad

Epp Torberntsson

Ägare och Florist med ursprung från Estland. En positiv tjej som älskar sitt jobb. Håller i trådarna i båda butiker och är också mamma till två killar Joel och David. Epp har jobbat som florist i Estland, New York och de senaste 18 åren i Sverige.

Angelina Hansson

Ytterliggare en glad tjej i gänget. Nogrann och ordningsam och ser till att kunderna har allt som kan tänkas behövas. Har drivit en egen liten blomsteraffär en gång i tiden. Angelina är från Bullaren och har utöver blommor också ett stort intresse för hundar.

Siv Bruun Jansson

Vår snälla omtänksamma Siv. Hon är norska men har bott i Sverige i många år. Vi får lite härliga skratt när hon blandar språken eller växlar emellan dem. Hon älskar verkligen blommor och människor och på senare tiden också höns. Hon driver också en egen liten gårdsbutik på hemmaplan i Hamburgsund.

Sofie Storm

En härligt kreativ tjej som tar verkligen floristyrket till sin spets. Hon älskar att skapa och vill alltid göra det lilla extra för kunden.

Hon har härlig humor och sprider värme kring sig på sina arbetskamrater och sin fina familj.

Ewa Eliasson

Vår hjälpreda i butiken och på vägarna. Det är oftast hon som susar fram med blombilen och gör alla människor glada när hon levererar blommor från Gerlesborg i söder och Resö i nordväst, till Bullarskogarna i öst.

Michael Torberntsson

Ägare och ekonom. Michael ser till att affärerna går bra och tar hand om det administrativa. Han ser också till att alla bud på jul blir utkörda.

Extrapersonal. På sommartid behöver vi också extrapersonal. Då ser vi alltid till att vi har duktiga florister som kan ta väl hand om alla kunder.

Här nedan finns det ett urval av bilder som är tagna i butiken. Låt er inspireras!

Hitta till Kompassrosen i Tanum